Welke rozen bestel jij?

Het bestellen van een roos gaat verder dan alleen een klik op de knop, ook bij een online bloemist. Rozen zijn er namelijk in zoveel verschillende soorten en maten. Rood, geel of wit. Per bos of los in kleine vaasjes. Bij BoeketCadeau.nl kun je rozen bestellen in alle soorten en kleuren. Bestel je rozen bij BoeketCadeau.nl en zet iemand helemaal in het zonnetje. Hiervoor hoef je dus niet helemaal naar de bloemist te gaan, waar de kans bestaat dat net jouw roos niet voorradig is.  Wij raden je aan het assortiment bij BoeketCadeau.nl eens te bekijken. Hier zijn alle rozen gewoon op voorraad en snel in huis. Als je rozen wilt bestellen dan vind je bij deze webshop een groot aanbod.

Kwaliteitsrozen, die blijven wel goed!
Van prachtige rozen wil je wel een tijdje genieten. Dat begint bij het kopen van rozen van de beste kwaliteit. Verder is het van belang dat je de rozen op een juiste manier verzorgt. Snijd ze schuin af en zet ze in een ruime hoeveelheid schoon water. Voeg de inhoud van het bijgevoegde zakje snijbloemenvoedsel toe en vul dagelijks wat water bij. Wanneer je zorgt dat de rozen niet op de tocht of in de volle zon staan, dan kun je er dagenlang plezier van hebben.

Schrijf een kaartje bij je roos
Wil je de ontvanger nog meer verrassen? Schrijf dan een persoonlijke boodschap die aan je roos kan worden bevestigd. Bij  BoeketCadeau.nl kies je deze optie aan het eind van je bestelling. Dit wordt zeker gewaardeerd door de ontvanger. Wat ga jij de ontvanger vertellen met een mooie roos en een kaartje?

Reacties zijn gesloten.