Wat is een ooglidcorrectie?

Krijgt u vaak de opmerking; ‘wat ziet u er toch moe uit?’ Dat is alles behalve prettig om te horen natuurlijk. Dat begrijpt Huisartskliniek.nl maar al te goed. Want ook al slaapt u erg veel, rust u goed uit en doet u niet aan veel inspanning; toch kunnen hangende oogleden constant voor een vermoeide uitstraling zorgen. Gelukkig zijn er veel dingen die u kunt doen tegen hangende oogleden. Denk bijvoorbeeld aan het laten toepassen van een ooglidcorrectie.  Hiermee krijgt u weer een jonge en frisse uitstraling. Het is een zinvolle manier om het probleem aan te pakken. Dit biedt vaak een goede uitkomst en wordt veelvoudig uitgevoerd door de huisartsen.

De mogelijke klachten

Wat zijn nu eigenlijk de mogelijke klachten die u kunt hebben wanneer u last heeft van hangende oogleden? Allereerst kunt u constant een zwaar en vermoeid gevoel hebben. Daarnaast kunt u last hebben van een vermoeide blik. Het kan er ook in resulteren dat u slecht of dubbel ziet. Tot slot kunt u last hebben van hoofdpijn. Allemaal vervelende klachten waar u erg veel last van kunt hebben.

Meer informatie

Voor meer informatie, bijvoorbeeld het bekijken van een video, kunt u terecht op de website van Huisartskliniek.nl. Surf dus gerust daar naar toe.

Reacties zijn gesloten.