Waarom we fruitmanden geven

Als iemand ziek is of in het ziekenhuis ligt, eventueel om een andere reden dan ziekte, dan komen we vaak langs met cadeau’s of we gaan bloemen bestellen. De cadeau’s die we meestal geven zijn kaarten, ballonnen, knuffels en fruitmanden. Deze cadeau’s zijn normaal en iedereen is ervan op de hoogte. Kaarten, ballonnen en fruitmanden zijn bedoeld om iemand op te vrolijken en steun te bieden, maar waarom geven we eigenlijk fruitmanden?

Betekenis van fruitmand

Iedereen weet dat fruit gezond is. In fruit zitten mineralen en vitaminen die goed zijn voor je lichaam. Deze stoffen zorgen voor bepaalde verbindingen in je lichaam die ervoor zorgen dat je goed functioneert. We hebben deze stoffen niet van nature in ons lichaam, waarom we ze dus onder andere door middel van fruit binnen moeten krijgen. Als je niet genoeg van deze voedingstoffen binnenkrijgt levert dit een tekort op waardoor je weerstand verlaagt. Een gevolg hiervan is ziek worden. Zodra je ziek bent moet je weerstand weer worden opgebouwd en dit gebeurt zodra je weer genoeg vitaminen en mineralen binnenkrijgt. De fruitmand is dus begonnen, simpelweg omdat het fruit ons letterlijk weer beter kan maken door het opbouwen van een afweersysteem.

Fruitmand bezorgen

Wil je een fruitmand bezorgen bij een familielid of vriend? Dit kan bij boeketcadeau.nl. Op de website vind je het gehele assortiment en alle informatie over het proces van betalen en bezorgen.

Reacties zijn gesloten.