Waarom Castle Telecom?

Er zijn ondertussen al ontelbaar veel webshops die mobiele telefoons verkopen. U zult het overzicht ondertussen kwijt zijn. Welke webshop moet u kiezen? U kijkt natuurlijk naar de verschillende prijzen van de mobiele telefoon die u zoekt, maar er zijn meer dingen die een webshop kan onderscheiden van de andere. Neem Castle Telecom. Eén van de weinig webshops die ook een fysieke winkel heeft, waar u met een kopje koffie en de nodige informatie wordt ontvangen. Hiermee wordt online en offline met elkaar verbonden.

Eigen ervaring

Ik wilde een nieuwe mobiele telefoon nadat mijn oude helaas kapot was gegaan. Ik was er al heel snel over uit dat ik een Sony Xperia Z2 wilde hebben. Via via kwam ik erachter dat Caste Telecom deze telefoon als goedkoopste aanbood. Eenmaal op de website merkte ik dat alles zeer gebruiksvriendelijk was. Alles is duidelijk aangegeven op de website. Het afhandelen van de bestelling ging makkelijk en ik werd tot en met de aflevering op de hoogte gehouden van het proces. Van kennissen heb ik begrepen dat als er iets mis is gegaan, u goed terecht kunt bij de klantenservice. Ik ben zeer tevreden met de telefoon en hoe de betaling en de rest van de bestelling is verlopen.

Ook bestellen bij Castle Telecom

Wilt u bijvoorbeeld een iPhone 6 kopen? Dan kunt u op de website van Castle Telecom deze mobiele telefoon vinden en wordt u vanaf het winkelmandje tot en met de aflevering begeleid en op de hoogte gehouden.

Reacties zijn gesloten.