Verblijf voor iedereen op dit bungalowpark in Limburg

Recreatiepark De Leistert is meermaals uitgeroepen tot het beste bungalowpark van Limburg, met een bijzonder hoge Zoover score. Dat snappen wij wel, want Bungalowpark de Leistert in Limburg wordt gekenmerkt door ruime en bijzonder luxe bungalows met fraaie tuinen op ruim opgezette kavels. Er zijn diverse types bungalows te boeken. Van twee tot maar liefst negen slaapkamers in diverse prijsklassen. Wat is voor jou belangrijk? Gelijkvloers? Kindvriendelijk? Een eigen sauna, whirlpool of overdekt terras? Er zijn mogelijkheden genoeg, voor de hele familie.

Faciliteiten in het recreatiepark

Naast de ruime en mooi uitgevoerde bungalows, beschik bungalowpark de Leistert over een enorm aanbod aan faciliteiten. Zowel bij goed als bij slecht weer zijn er op het familiepark voldoende recreatieve mogelijkheden voor het hele gezin. Bowlingbanen en midgetgolfbaan bijvoorbeeld, een grote buitenspeeltuin en indoor speelhal of natuurlijk het bekende subtropische zwembad met meerdere glijbanen. Duik bij mooi weer gewoon lekker het buitengolfslagbad in en ga lekker zonnen op het dagstrand bij de roeivijver. Tussendoor eet je lekker bij de Smulhoek en Mr. Friet en ’s avonds dineer je bij een van de restaurants op het recreatiepark. Zelf koken? Dan doe je gewoon je boodschappen bij de supermarkt op het park. Ook de was doe je bij de wasserette op het recreatiepark zelf.

Bungalow uit, omgeving in!

Leuk, zo’n luxe bungalow. Maar er is veel meer te doen in de omgeving van recreatiepark De Leistert. De Leistert ligt namelijk tussen de steden Roermond, Venlo en Weert. Vlakbij de Maas. Via de heerlijke fiets- en wandelpaden kom je vanzelf bij musea als het openluchtmuseum Eynderhoof of het Limburgs Museum. Shop je helemaal gek bij Designer Outlet Roermond of op de Maasboulevard in Venlo. Of bezoek Thorn, het witte stadje. De geschiedenis van dit stadje gaat terug naar de 10e eeuw, in de straten van dit historische stadje liggen karakteristieke maaskeien.

Neem voor meer informatie gerust contact op met de medewerkers van De Leistert. Zij vertellen je graag over de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.