Tips voor als u vlakbij de Eiffeltoren wilt parkeren

Een auto is ontzettend handig en makkelijk om overal naar toe te kunnen gaan in een korte tijd, zelfs in de stad. U kunt vervolgens ergens parkeren om de stad te verkennen. Helaas is parkeren midden in de stad niet altijd even goedkoop en veilig. Bijvoorbeeld in Parijs. Als u vlakbij de Eiffeltoren wilt parkeren is het een beter idee om iets verder weg te gaan en ervoor te kiezen met de metro dichterbij te komen.

Parkeren in Parijs

Parkeren in Parijs is niet altijd even handig. Zeker niet vlakbij de vele bezienswaardigheden. Deze gebieden zijn namelijk ontzettend druk en populair. Er zijn niet veel parkeermogelijkheden en deze zijn ook nog eens heel duur. Als u veiliger en goedkoper wilt parkeren kunt u dit beter iets verder weg doen. U kunt bijvoorbeeld parkeren bij Pyrenees Du Clos en vervolgens de metro nemen. Zo kunt u goedkoop en veilig parkeren, maar bent u toch nog dichtbij de Eiffeltoren. Ideaal dus.

Alle informatie

Vindt alle parkeergarages, tarieven en informatie over hoe u bij de bezienswaardigheden enzovoort komt op de website van Paris France Parking. U vindt hier alles wat u moet weten. Als u toch nog vragen heeft of iets anders te melden heeft kunt u dit doen via de contactgegevens die u op de website vindt.

 

Reacties zijn gesloten.