Tijd bepaalt online veiling

Het internet maakt het mogelijk om ontzettend gemakkelijk aankopen te doen. De meeste mensen zijn al bekend met verschillende verkoopsites waarop mensen hun spullen kunnen plaatsen en waarop mensen vervolgens kunnen bieden en de verkoper bepaald voor welk bedrag hun product uiteindelijk verkocht wordt. Echter zijn er ook websites op het internet waar u kunt bieden op producten waarbij niet de verkoper bepaald voor welk bedrag het product weg gaat, maar dit bepaald wordt door middel van tijd. NBD Auctions is zo’n website waarbij de tijd bepaald voor welk bedrag het product verkocht zal worden.

Online veiling

NBD Auctions is in tegenstelling tot vele andere websites een veiling waarbij niet de verkoper bepaalt voor welk bedrag het product verkocht wordt, maar wordt dit bepaald door middel van tijd. In een bepaalde tijd kunt u namelijk bieden op bepaalde producten en diegene die bij het verlopen van de tijd het hoogste bod heeft gemaakt krijgt dit product voor dit bedrag. Tijd is bij deze veiling daarom heel belangrijk en hierdoor kunt u als u slim biedt altijd producten goedkoop kopen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit soort online veilingen? Surf dan naar de website van NBD Auctions, maak een account en biedt mee!

Reacties zijn gesloten.