Thuis komen van vakantie zonder een infectieziekte

U gaat binnenkort op reis naar een land ver weg? Vaccinaties zijn dan een belangrijk aspect bij het voorbereiden van uw reis. Heeft u een angst voor naalden en wilt liever in uw eigen vertrouwde huis zitten wanneer u de vaccinaties krijgt toegediend? Vaccinaties Haarlem van ThuisVaccinatie zijn dan dé oplossing voor u. Bij ThuisVaccinatie kunt u thuis of op het werk uw vaccinaties toegediend krijgen. Maar daar blijft het niet bij, ook kunt u ’s avonds en zelfs in het weekend de vaccinaties toegediend krijgen. Dit word enkel en alleen door erkende artsen gedaan. Nog iets moois van ThuisVaccinatie? Het wordt vergoed door verzekeraars.

Een infectieziekte

Infectieziekten kunnen u de rest van uw leven achtervolgen. Denk zo maar is aan buiktyfus, Hepatitis B, TBC en Rabies. Niet alleen kunnen infectieziekten schadelijk voor u zijn, maar zeker ook voor u omgeving. De meeste infectieziekten zijn zeer besmettelijk en daarom ook zeer snel overdraagbaar. Zorg daarom altijd dat u uw vaccinaties op tijd regelt. Dan hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen over te maken.

Voorkom infectieziekten

Voorkom daarom infectieziekten door contact op te nemen met ThuisVaccinatie. Haal hier uw vaccinaties Delft en zorg ervoor dat u ook wanneer u terug komt van vakantie geen stress hebt. Bekijk alle informatie op de website en neem telefonisch contact op met een van de medewerkers wanneer u nog vragen heeft.

Reacties zijn gesloten.