Thermometers

Druk bezig met je zaak inrichten en de beste producten verkopen aan je klant? Goed bezig, maar vergeet hierbij niet de kwaliteit te blijven testen. Dit heeft niet alleen te maken met de kwaliteit van de producten die je krijgt aangeleverd, maar vooral met behouden van deze kwaliteit gedurende deze in de schappen of vitrine ligt. Hoe je dit moet regelen? Daar heeft Gullimex de oplosssing voor.

Gullimex

Gullimex biedt een ruim assortiment instrumenten aan die de kwaliteit (hygiëne) van producten controleren. Dit kunnen instrumenten zijn die je eenmalig aanschaft en die je zelf gebruikt, maar je kunt ook kiezen om één van de productspecialisten van Gullimex te laten langskomen. Eén van de instrumenten die het meeste wordt verkocht, is de thermometer. Gullimex biedt alleen thermometers van hoge kwaliteit aan, omdat zij alleen de beste service wilt verlenen aan haar klanten. Er zijn veel verschillende thermometers, namelijk thermometers bedoeld voor de slagerij, bakkerij of voor een bedrijf als bijvoorbeeld de Hema. Het gaat hierbij natuurlijk om de temperatuurbewaking van de producten zelf óf de omgeving. Maar denk ook aan voedselthermometers of thermometers die gebruikt worden in de horeca.

Contact

Ben je geïnteresseerd in een thermometer voor je bedrijf, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met één van de werknemers. Klik hier voor meer informatie.

 

Reacties zijn gesloten.