Tablets veilig opbergen in een tablet locker

Steeds meer scholen en bedrijven maken gebruik van tablets. Bent u nog op zoek naar een tablet locker waar u de tablets veilig in kunt opbergen en waar deze tevens tegelijkertijd kunnen worden opgeladen? Hiervoor kunt u terecht bij Centenna. Centenna is gespecialiseerd in het aanbieden van diverse lockers voor onder andere tablets en laptops. Daarnaast heeft het bedrijf ook nog een groot aantal andere producten in het assortiment en kan het u onder andere ook van dienst zijn met narrowcasting. 

Narrowcasting

Narrowcasting wordt steeds populairder. Maar wat is het nou eigenlijk en wat kan het voor u betekenen? Het is een hele handige manier waarmee u specifieke informatie digitaal weer kunt geven. Deze informatie kan worden afgestemd op een bepaalde doelgroep. Hierbij is het van belang dat het op het juiste moment en op de juiste plaats gebeurd. Om dit uit te kunnen voeren is er specifieke software ontwikkeld.

Informatie

Wilt u graag meer informatie over narrowcasting en de werking ervan? Klik dan hier. Hier vindt u uitgebreide informatie over narrowcasting en kunt u rustig bekijken hoe het u zou kunnen helpen. Ook kunt u op de website het gehele assortiment bekijken. Tevens vindt u op de website enkele referenties van huidige klanten.

Reacties zijn gesloten.