Super leuk vakantiepark in Limburg

Zoekt u het mooiste vakantiepark in Limburg? Dan gaat u natuurlijk naar Recreatiepark de Leistert. Hier bent u geheel aan het juiste adres. Op dit park treft u namelijk Camping de Leistert aan. Camping de Leistert is een 5-sterren camping waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende rust. Denk dan bijvoorbeeld aan uw familie of samen met uw beste vrienden. Op dit park krijgt u altijd een heerlijk uitgerust vakantiegevoel! Recreatiepark de Leistert beschikt over een divers aanbod van verblijfsmogelijkheden. Overnacht hier bijvoorbeeld op één van de kampeerplaatsen en neem uw eigen kampeermiddelen mee. Ook kunt u bijvoorbeeld overnachten op een camping met privé sanitair. U kampeert dan in iets meer luxe. Tevens kunt u er ook overnachten in een bungalow. Hier krijgt u bijvoorbeeld uw eigen sauna en bubbelbad.

Een hoop te doen

Op Recreatiepark de Leistert in Limburg zijn er een heleboel leuke activiteiten te doen. Ga bijvoorbeeld zwemmen in een subtropisch zwemparadijs. Of ga zwemmen in een verwarmd buitengolfslagbad. Zijn er wat koudere dagen, dan kunt u naar het overdekte Plaza. Hier kunt u genieten van vertier en plezier. Hier vindt u indoor speeltoestellen, bowlingbanen en een sportcafé.

Een diverse omgeving

Ook de omgeving van Recreatiepark de Leistert biedt een tal aan leuke activiteiten aan. Ga bijvoorbeeld naar GaiaZoo of Toverland.

Reacties zijn gesloten.