Specialist in de tandzorg

Bent u zoekende naar een tandarts en daarbij ook centrum voor implantologie in of in de buurt van Utrecht? Staalwijk tandarts is de tandarts die u zoekt. Staalwijk tandarts is gevestigd in Utrecht en bestaat uit een team van 11 specialisten waaronder 5 tandartsen, een mondhygiëniste, een preventie assistente en 4 tandartsassistentes. Staalwijk tandarts is niet alleen beschikbaar voor algemene tandheelkunde, ook voor endodontologie, parodontologie en implantologie. Na dat u het aanmeldingsformulier hebt verzonden neemt Staalwijk tandarts neemt zo snel mogelijk contact met u op voor een eerste afspraak. De eerste afspraak is een kennismaking met daarbij een gebitscontrole.

Diensten van Staalwijk tandarts

Bij Staalwijk tandarts kunt u terecht voor implantaten, esthetiek, mondhygiëne, wortelkanaal behandelingen, parodontitis en hypnose. Niet alle tandartsen mogen hypnose gebruiken. Staalwijk tandarts wel! Hypnose is een toegevoegde waarvoor voor niet alleen de patiënt maar ook voor de tandarts. Door middel van hypnose voelt de patiënt zich meer op zijn gemak en staat meer open voor de tandbehandeling. Zo verloopt de behandeling niet alleen vlotter maar ook gemakkelijker.

Geïnteresseerd in Staalwijk tandarts Utrecht? Neem dan gauw een kijkje op de website. Hier kunt u zich ook inschrijven en meer informatie vinden over de tandartsenpraktijk bijvoorbeeld over het team van Staalwijk.

Reacties zijn gesloten.