SOPHOS is een goed beveiligingssysteem voor uw netwerk

Kan uw computer wel een goed beveiligingssysteem gebruiken? SOPHOS protection beveiligt uw datanetwerk, server en client. Dit doet SOPHOS op een simpele en effectieve manier. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw netwerk goed bescherm is. De SOPHOS UTM Sizing Guide kunt u als leidraad gebruiken voor het bepalen van de juiste hardware. 

Wat doet SOPHOS?

SOPHOS heeft drie pijlers die soft- en / of hardware oplossingen kunnen bieden zodat u goed beveiligd bent. De pijlers zijn: Network Protection, Enduser Protection, Server Protection. U moet bij het kiezen van de juiste beveiliging altijd rekening houden met het aantal gebruikers en de netwerkomgeving. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs kunt u alle subscriptions in een enkele SOPHOS Fullguard Bundle aanschaffen. Dan is uw beveiligingssysteem geschikt voor subscriptions als Network, Web, Email, Wireless en Web Server Protection. U kunt deze subscriptions uiteraard ook los aanschaffen. Heeft u hiervoor meer informatie nodig? Download dan de SOPHOS UTM datasheet.

 

Alle informatie

Voor meer informatie over SOPHOS kunt u terecht op de website van Sophos. Tevens kunt u ook contact met ons opnemen bij vragen en / of opmerkingen. Per mail zijn wij bereikbaar op info@netstream.nl en telefonisch op 0318 478 281. Wij helpen u graag verder met uw vragen.

Reacties zijn gesloten.