Smoothiebar inhuren

Organiseer je een evenement, festival, congres of een ander leuk feestje en zoek je naar stands om mensen te vermaken? Dat hoeft natuurlijk niet alleen met muziek. Want als er één ding is wat mensen samenbrengt: is dat voedsel. Nu zijn smoothies gezond én lekker en ziet het er ook hartstikke leuk uit. Klik hier voor meer informatie.

Smoothiebar huren

Je kunt het zo gek niet bedenken of smoothiebar heeft het. Het maakt niet uit hoe groot je evenement is, want smoothiebar heeft bars in diverse maten. Alles is mogelijk, je kunt het zo gek niet bedenken. De bars kunnen worden opgemaakt in de stijl van jouw bedrijf of evenement. Ook worden alle smoothies live gemaakt. Dit is natuurlijk ook leuk om naar te kijken. De bars zijn voorzien van licht en grote kratten met fruit waardoor de uitstraling zeer professioneel is. Het geeft uw evenement (of andere gelegenheid) net dat beetje extra’s en dat is natuurlijk altijd wat je wilt voor je gasten.

Interesse

Heeft u nog andere vragen of bent u benieuwd naar de verdere mogelijkheden bij het huren van een smoothiebar? Aarzel dan niet om contact op te nemen en bel naar het volgende telefoonnummer: 024-3572761. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Reacties zijn gesloten.