Sinterklaas gedichten

Sinterklaas is weer in het land en strooit met cadeaus. In veel families en vriendengroepen worden onderling ook cadeautjes uitgedeeld door middel van surprises. Vaak hoort hier ook een gedichtje bij. Iets waar bijna iedereen tegenop ziet. Maar waarom?

Gedichten

Het kopen van cadeaus is op zich al lastig laat staan de surprise. Maar dan ben je nog nog steeds niet klaar. Je schuift het schrijven van een gedicht steeds voor je uit. Totdat het tijd is. En dan is gedichten.net er om je te helpen! Op gedichten.net staan veel verschillende soorten sinterklaasgedichten. Je kunt de gedichten gebruiken ter inspiratie, maar je kunt ze ook overnemen. Origineel is het misschien niet, maar dat hoef je niet verder te vertellen toch?

Andere soorten

Naast Sinterklaas, is Kerstmis natuurlijk ook weer in aankomst. Maar ook dierendag, moederdag, seizoenswisselingen en verdiet zijn thema’s die elk jaar terugkomen. Gun je iemand een lief gedicht, zoek dan niet verder en doe bij gedichten.net je inspiratie op. Heb je zelf nou een mooi gedicht geschreven en wil je dit delen met de rest van Nederland? Plaats dan je gedicht op gedichten.net en laat andere mensen genieten van jouw verhalen. Ook kun je prijzen winnen met je eigen gedichten. Hoe? Klik dan hier voor meer informatie.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.