Ritregistratie van TraQz.com

In een bedrijf is overzicht en ordening erg belangrijk. Hoe groter het bedrijf wordt, hoe lastiger dit wordt. Andere factoren kunnen het ook lastiger maken. Denk bijvoorbeeld aan het hebben van bedrijfswagens, die onder werkuren worden gebruikt om bijvoorbeeld naar klanten te rijden of dingen te vervoeren. U heeft op die momenten geen zicht op waar de auto en de medewerker zich bevinden en wat er op het wagenpark gebeurt. Daarom schaft u producten van TraQz.com aan. 

Producten van TraQz.com

De producten van Traqz zullen zorgen voor overzicht en ordening op het gebied van bedrijfswagen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het voertuigvolgsysteem. Dit systeem ziet hoeveel kilomter er is gereden, waar de wagen langs is geweest en hoe lang dit heeft geduurd. Een ander systeem is Single Fix en Flex. Deze werken het zelfde, maar in tegenstelling tot het voertuigvolgsysteem hoeven deze niet te worden aangesloten op een accu. Ze zijn daarnaast los te gebruiken. Bij een voertuigvolgsysteem kunt u ze op honderden wagens tegelijk gebruiken. Een ander systeem is de personal tracker. Deze is erg compact en heeft geen installatie nodig.

Meer informatie

Wilt u alles weten over de rit registratie? Ga dan naar de website. U vindt hier het hele assortiment met informatie. Voor vragen kunt u contact opnemen via de gegevens op de website.

Reacties zijn gesloten.