Prachtig bungalowpark met subtropisch zwemparadijs

De zomer heeft officieel haar intrede gedaan in het land, de temperaturen schieten zo nu en dan zelfs boven de 30 graden. Heerlijk toch! De perfecte reden om deze zomer gewoon lekker in eigen land te blijven, dat scheelt zoveel gedoe. Wat dacht u bijvoorbeeld van het vieren van een vakantie op een bungalowpark met subtropisch zwemparadijs, gewoon in Limburg!? Hiervoor gaat u natuurlijk naar Recreatiepark de Leistert. Dit is een park midden in Limburg waar lol en plezier hand in hand gaan met de Limburgse gezelligheid. U verveelt zich hier geen moment, want er is zoveel te doen en te beleven. Het is praktisch onmogelijk! 

Een feest voor jong en oud!

Doordat Recreatiepark de Leistert beschikt over zoveel faciliteiten is het meerdere malen uitgeroepen tot het beste bungalowpark van Limburg, en dat is ook niet zo gek! U vindt hier daarnaast ook verschillende zeer luxe vakantiebungalows die zijn aangelegd op fraaie en ruime tuinen. Vakantie vieren is hier een feest voor iedereen; van jong tot oud.

Wees er snel bij

Wilt u graag een plekje bemachtigen op dit park? Wees er dan snel bij! Door naar de website te gaan van Recreatiepark de Leistert kunt u online een reservering maken, dat is wel zo makkelijk.

Reacties zijn gesloten.