Parket opnieuw laten schuren en lakken

Hout kan nog zo goed bewerkt zijn, het zal niet voor altijd mooi blijven. We kunnen het niet voorkomen dat de bewerking van het hout gaat slijten. Dit betekent dus dat ook uw parketvloer gaat slijten. Dit betekent niet dat u direct een nieuwe vloer hoeft aan te schaffen. Zo makkelijk hout te bewerken is, is het ook te onderhouden. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het parket opnieuw laten schuren en lakken. Dit kan Maerssens vloerenhuys voor uw doen.

Maerssens vloerenhuys

U kunt nieuw parket aanschaffen bij Maerssens Vloerenhuys, maar u kunt ook uw parket laten onderhouden. Het is een familie bedrijf wat op een speciale manier te werk gaat. De traditionele en ambachtelijke manier van leggen en onderhouden is generatie op generatie doorgegeven. Al het personeel is daarnaast goed opgeleid en geschoold. U zult naast deze kennis ook veel ervaring en passie merken in de werkwijze. U zult een zeer nette en nauwkeurige manier van werken vernemen waardoor u een eindresultaat van top kwaliteit zult krijgen.

Afspraak maken

Wilt u uw parket opnieuw laten schuren en lakken? Ga dan naar de website van Maerssens Vloerenhuys om contact op te nemen met de medewerkers. Zo heeft u binnenkort weer een parketvloer als nieuw.

Reacties zijn gesloten.