Packstore voor het inpakken van goederen

Packstore zit gevestigd in Ede en is gespecialiseerd in het in- en ompakken van goederen in de gewenste verpakking. Niet alleen voor standaard verpakkingen maar ook als u uw goederen op complexe wijze wil laten inpakken is Packstore tot uw dienst. En dat is prettig want zo heeft u als bedrijf een zorg minder en kunt u het proces na de productie uit handen geven aan Packstore.

Wat doet Packstore?

Behalve het in- en ompakken van goederen zijn er nog meer mogelijkheden. Zo kunt u na het inpakken van uw goederen ervoor zorgen dat ze (tijdelijk) bij Packstore worden opgeslagen. Voordat de goederen getransporteerd worden heeft u dus de opslagruimte voor elkaar. Indien gewenst kunt u er ook voor kiezen om de goederen bij uw vestiging te laten ophalen en weer bij u langs te brengen, dus ook het logistieke gedeelte wordt u uit handen genomen.

Hoe werkt het?

Packstore verpakt uw goederen, zowel met de hand als halfmachinaal. Het is beide mogelijk. Ze werken tegen een zeer scherpe prijs en nemen ook last-minute klussen aan. Ook in de avonduren en in het weekend wordt er doorgewerkt aan de klussen.
Meer weten over dit verpakkingsbedrijf? Neem een bezoekje aan de website!

Reacties zijn gesloten.