Overnachten als een God in Frankrijk? Kom naar La Perle!

La Perle d’Anrosey ligt in Frankrijk. Het is een prachtig gastenhuis wat mooie gastenkamers heeft, een sfeer heeft van adelijkheid en Franse gezelligheid en daarnaast voor iedereen open staat om te komen overnachten. Droom je van een echte romantische overnachting? Dan is deze droomvakantie naar La Perle misschien iets voor jou. Wil je er meer over weten? Lees dan verder over de omgeving en het landhuis zelf.

Genieten van natuur en eten

Veel mensen kiezen ervoor om bij La Perle D’Anrosey te overnachten als ze op doorreis zijn naar andere Franse steden. Vanuit de Route de Soleil ben je zo in bij het landhuis en kan je van een drukke snelweg lekker overnachten in alle rust en ruimte. Klinkt ideaal? Dat is het ook. ‘S avonds wordt er lekker voor je gekookt zoals dat hoort in de Franse keuken en daarnaast kan je ook genieten van de leuke franse dorpjes in de omgeving. Ideaal als je wat langer op dezelfde plek wil verblijven.

La Perle d’anrosey is ook ideaal om met gasten te bezoeken

Wil je dit verblijf met meerdere gasten bezoeken? Dat kan door bijvoorbeeld samen te overblijven en direct gebruik te maken van cursus ruimtes om bijvoorbeeld samen te schilderen. Voor meer informatie bezoek je de website van Chambres d’hotes in Frankrijk.

Reacties zijn gesloten.