Op zoek naar een vertaler Nederlands naar Spaans?

Bent u van plan om een Spaanse camping, hotel of winkel te beginnen in Nederland? Of wilt u de grens over en wilt u zich zelfs ín Spanje gaan vestigen? Dan moet er natuurlijk van alles geregeld worden. Één ding waar Tongo Vertaalbureau bij kan helpen is het vertalen van uw folders, nieuwsbrieven, brochures en website. Zo is het Spaanse volk op de hoogte van uw bedrijf en wat u aanbiedt, waardoor ze geïnteresseerd worden en bij u langs zullen komen. U vindt bij Tongo een vertaler Nederlands naar Spaans.

Over Tongo

Vanaf 11 cent per woord kan Tongo al een fantastische tekst voor u vertalen. De vertalers van Tongo hebben veel ervaring en kennis. Hierdoor bent u verzekerd van een tekst die goed loopt, aantrekkelijk is en geen fouten bevat. Dit betekent dus dat de Spaanse klanten zich compleet op de inhoud van de tekst kunnen richten, zonder dat ze moeite hebben met begrijpen wat er staat of zich hoeven te ergeren aan fouten. Dit is erg belangrijk. Kies daarom voor een vertaler van Tongo om een succesvol Spaans bedrijf te worden.

Interesse

Ga naar de website van Tongo vertaalbureau Den Haag. U kunt hier alle voordelen van het bedrijf vinden, contact opnemen of direct een offerte aanvragen.

Reacties zijn gesloten.