Op zoek naar een camping in Limburg die kindvriendelijk is?

Heeft u kinderen en wilt u deze zomer lekker vakantie vieren in eigen land? Dan weten wij een camping in Limburg die kindvriendelijk is. We hebben het natuurlijk over camping de Leistert. Op deze camping valt genoeg te beleven en ook in de omgeving kunt u genoeg dingen ondernemen. Zo hoeven uw kinderen zich nooit te vervelen en beleeft u de vakantie van uw leven.

Faciliteiten bij camping de Leistert
Dankzij het subtropisch zwembad en een vol recreatieprogramma wordt kamperen met kinderen één groot feest. Verder is er een indoor speeltoestel, worden er genoeg recreatie-activiteiten georganiseerd en is er een buiten golfslagbad. Maar wat de camping pas echt uniek maakt is dat er een klushuis is. Hier kunnen de kinderen lekker knutselen, timmeren en zagen. Ook is er een midgetgolfbaan, zijn er tafeltennistafels en kunt u een potje jeu de boules spelen.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over camping de Leistert? Dan raden we u aan om een kijkje te nemen op de website. Hier vindt u erg veel informatie over de camping in Limburg die kindvriendelijk is. Heeft u nog vragen? Dan raden we u aan om contact op te nemen  met de camping. De specialisten helpen u graag verder.

Reacties zijn gesloten.