Online schuurschijven bestellen

Bent u op zoek naar schuurschijven, slijpschijven of afbraamschijven? Bij Sabudo Import kunt u deze producten online bestellen. Sabudo Import is een specialist en verkoopt slijpproducten, schuurproducten en polijstgereedschap van goede kwaliteit. U kunt in de webshop veel verschillende schijven en andere producten vinden, maar u kunt ook bij Sabudo Import terecht voor advies over de in te zetten slijpgereedschappen en de machines.

Schuurschijven van Sabudo Import

Bij Sabudo Import leveren ze hoge kwaliteit schuurschijven. De schijven zijn geschikt voor machinaal en voor handmatig gebruik. U vindt een groot assortiment schuurschijven bij Sabudo Import. U kunt kiezen uit schuurschijven met verschillende korrels en diameters, afhankelijk van het materiaal dat u gaat behandelen. De schuurschijven zijn geschikt voor fijne oppervlaktes, voorbewerking van lakmaterialen en voor bijvoorbeeld bewerking aan carrosseriedelen. Bij Sabudo verkopen ze schijven van merken als Alfra, Hermes, Kef, Kuilen, Osborn, Lukas, Remal, Rappold, Rhodius, Suhner en nog veel meer.

Producten bestellen op de site

Voor het volledige assortiment schijven gaat u naar de site. U kunt hier de producten eenvoudig bestellen. Wilt u de schijven op maat gemaakt hebben of van een specifiek materiaal? Neem dan contact op met Sabudo Import en maak uw wensen kenbaar. Zij helpen u dan verder.

 

 

Reacties zijn gesloten.