Online een avondjurk bestellen

Tegenwoordig kun je bijna alles online bestellen. Maar wist je dat je ook avondjurken online kunt kopen? Bij de webshop van Jasmin Mode hebben ze een ruime keuze in avondjurken en bijbehorende accessoires. Als je dus binnenkort een feest hebt, bezoek dan eens de site van Jasmin Mode en bekijk de prachtige collectie.

Jasmin Mode

Bij Jasmin Mode hebben ze een uitgebreide collectie aan galajurken en cocktailjurken. De jurken zijn standaard verkrijgbaar vanaf maat 34 en de grootste maat is 44. Ook hebben zij jurken voor de vrouw met een maatje meer, want sommige modellen zijn verkrijgbaar tot maat 54/56. Op de site wordt precies aangegeven in welke maat de japon verkrijgbaar is. Jasmin Mode heeft ook een uitgebreide collectie aan accessoires, zodat je het geheel helemaal af kunt maken.  Bij Jasmin Mode betaal je geen verzendkosten als je boven de 50 euro besteedt en zij hanteren de regel: niet goed geld terug. Verder geven zij de mogelijkheid om een afspraak te maken om jurken te passen, dit kan eenvoudig met één telefoontje.

Bestellen

Als je dus binnenkort een feest hebt en je wilt bijzonder voor de dag komen, bezoek dan de site van Jasmin Mode en bekijk de prachtige collectie jurken van Jasmin Mode voor galajurken in Rotterdam.

 

 

Reacties zijn gesloten.