Nu ook werkbonnen mobiel!

Het hebben van een bedrijf betekent dat er ontzettend veel geregeld moet worden. Zo ook de administratie. Dit is zeker één van de meest vervelende dingen die gedaan moeten worden in een bedrijf. Helaas is het onmogelijk om dit niet te doen. Natuurlijk kunt u iemand aannemen die de administratie voor u doet, maar dit kost heel veel tijd en geld. Gelukkig is daar Lama Consultancy, een bedrijf wat onder andere werkbonnen mobiel verzorgd.

Voordelen van een mobiel werkbon

Met een mobiele werkbon kunt u heel veel dingen regelen. Denk aan facturen, offertes, analyses, rapportdagen, urenregistratie en het bijhouden van voorraden. Het is al een groot voordeel dat dit allemaal geregeld kan worden, maar de grootste voordelen komen doordat dit digitaal gebeurt. De facturen gaan nu snel en automatisch, rapportages en analyses kunnen nu geheel zonder papierwerk worden gemaakt, uren schrijven is nog nooit zo makkelijk geweest, digitale handtekeningen zijn mogelijk en u krijgt een mooi digitaal overzicht van actuele voorraden.

Interesse?

Wilt u met uw bedrijf vanaf nu ook met mobiele werkbonnen werken? Dan klikt u hier. Op de website vindt u alle informatie die u nodig heeft en kunt u direct contact opnemen met Lama Consultancy voor meer informatie of voor het gebruik maken van de mobiele werkbonnen.

Reacties zijn gesloten.