Mediator zet de eerste stap naar een oplossing

Scheiden doet lijden, maar ook ruzie met je baas is iets om ’s nachts wakker van te liggen. Elk mens komt in het leven zulke geschillen tegen, en een oplossing lijkt soms ver te zoeken. Waar onderhandelingen vast lopen, emoties de overhand nemen en een uitweg onmogelijk lijkt kan een mediator een hoop verschil maken. Door  hulp in te schakelen kom je verder. Kies daarom voor een mediator in Gouda!

De rol van een mediator

Als u bezig bent met het scheiden van uw partner is het belangrijk om te weten dat hierbij verschillende zaken een rol spelen. Behalve het vinden van een regeling voor de kinderen, komen er ook op het gebied van financien een hoop vragen. Een mediator kan helpen hiervoor een oplossing te verzinnen. Vaak is het hierbij niet het een of het ander, maar een middenweg waar beide partijen tevreden mee zijn. Iedereen heeft andere wensen en eisen, maar ook iedereen kan een beetje inleveren. En door op deze manier naar een vraagstuk te kijken komt een oplossing nabij. Dit biedt weer rust en structuur en uiteindelijk een oplossing voor het geschil.

Ook contact met een mediator zoeken?

Op de website Eerst naar de Mediator vindt u een overzicht van diverse mediators bij u in de buurt, waaronder een mediator in Tilburg!

Reacties zijn gesloten.