Magazijnstellingen kopen, zowel nieuw als gebruikt

En dan ineens kan het moment komen dat u zich realiseert dat u tekort komt aan magazijnstellingen. Bijvoorbeeld omdat het type product wat u verkoopt veranderd of omdat de verkoop stijgt. En bij een stijgende verkoop daar hoort ook een groter magazijn bij! Gelukkig is het eenvoudig om aan nieuwe stellingen te komen, en dat hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Koop uw gebruikte stellingen bij Trading Togheter.

Wat zijn de mogelijkheden van Trading Togheter

Dit bedrijf koopt bij andere bedrijven magazijnstellingen op. Bijvoorbeeld als uw stelling niet meer aansluit bij het type magazijn wat u heeft, of om welke reden dan ook. Vaak zijn de stellingen nog van hoge kwaliteit en gaan ze lang mee. Dan kan u deze laten opkopen door Trading Togheter. Zij verkopen deze stellingen weer aan andere verkopers. De omloopsnelheid gaat hard, en er is altijd een stelling die past bij uw huidige stellage. Op de website is een uitgebreid assortiment te bekijken aan magazijnstellingen.

Een passende stelling bij uw magazijn

Bent u benieuwd wat Trading Togheter u te bieden heeft? Via de website kan u een aanvraag doen voor een offerte voor een magazijnstelling bij u op de locatie. Of neem contact op met een van de medewerkers om de mogelijkheden te bespreken, om dat te doen klikt u hier.

Reacties zijn gesloten.