Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Zonder werk zitten is geen pretje. Niet alleen vanwege het niet binnenkrijgen van een salaris, maar ook omdat het hierdoor steeds lastiger om weer een baan te krijgen. Het staat nou eenmaal niet goed op uw C.V, u bent zich niet aan het ontwikkelen en uw schaamte en onzekerheid zal ook alleen maar groeien. Gelukkig zijn er werkplekken die hier rekening mee houden. Zo kunt u, ondanks dat u een tijdje zonder baan heeft gezeten, toch een baan vinden waar u zich kunt ontwikkelen en niet onzeker hoeft te zijn. Ik heb het over Packstore B.V.

Over Packstore B.V.

Packstore B.V. is een fulfilment bedrijf. U kunt hier terecht voor onder andere het inpakken en opslaan van uw producten. Het is echter meer dan dit alleen. De werkwijze lijkt op die van Maatschappelijk Verwantwoord Ondernemen. Dit betekent dat er rekening gehouden wordt met mens en milieu, met het doel op winst maken. Daarom kunt u hier een baan krijgen, met wat voor werkgeschiedenis dan ook, zodat u op weg geholpen kunt worden en uzelf kunt blijven ontwikkelen.

Meer lezen

Als u meer wilt lezen over het bedrijf of over maatschappelijk verantwoord ondernemen, klik dan hier. Op de website vindt u alle informatie en kunt u contact opnemen.

Reacties zijn gesloten.