Luxe producten via veilingen op internet

Op zoek naar een mooie pooltafel, elektrische fiets of sanitair? Dan kunt u deze vinden op de website NBD Auctions. Dit is niet een webshop met een zeer divers assortiment, nee. Het is niet een winkel, maar een website waar allemaal verschillende veilingen op verzameld zijn. Naast pooltafels, elektrische fietsen en sanitair vindt u er nog veel meer andere luxe producten waar u makkelijk op kunt bieden.

Meer over de veilingen

De veilingen werken eigenlijk hetzelfde als de veilingen die we kennen, maar deze gaan via internet. Door een account aan te maken kunt u op elke veiling op de website meebieden. Net als bij andere veilingen heeft u concurrentie. U moet over elkaar heen bieden om het product te kunnen ‘winnen’. U kunt zoveel bieden als u wilt. Als u de laatste en hoogste bieder bent moet u het product kopen en op kunnen halen. U, het tijdstip en het soort product bepalen de prijs van het product. Wie weet heeft u voor een spotprijsje een pooltafel in huis.

Nu beginnen

Wilt u nu een account aanmaken zodat u direct mee kunt bieden of zelf een veiling kunt openen? Ga dan naar de website. U vindt hier alle informatie, veilingen en kunt u contact opnemen of een account aanmaken en direct meebieden.

 

Reacties zijn gesloten.