Looprollen van kunststof

Heeft u looprollen nodig waar u lang mee vooruit kunt? Kijk dan eenslooprollen van kunststof. Looprollen kunnen aardig lang mee en het werk wordt productiever. Wilt u weten hoe dit precies kan? Wij vertellen het u.

De voordelen van looprollen

Maar waarom zou u nou looprollen aanschaffen? Er is een EPOXY-coating aangebracht op de looprollen maar ze zijn ook energiebesparend door de soepelheid en hebben ze een met vet gevuld labyrint. De looprollen beschikken ook over een lagerhuis met high-performance gesloten lagers. Dit is direct water- en stofbestendig, dus dat is super handig. De afmetingen zijn niet heel belangrijk om te weten, want ze zijn verkrijgbaar in alle gewenste afmetingen en iedere gewenste kleur. Voor iedereen zijn ze dus verkrijgbaar. Ook wanneer uw gewenste kleur of afmeting niet in het assortiment zit, kan dit op aanvraag als nog geregeld worden. Ideaal he?

Vraag de medewerkers

Een looprol of transportband koopt u natuurlijk niet zomaar. Het hangt er wel af wat voor producten u gaat verplaatsen. Het is wel belangrijk dat u dus even hulp inschakelt voordat u overgaat tot een aankoop? Kies bijvoorbeeld als leverancier ACB Transportbanden. Naast kunststof looprollen biedt ACB aandrijftrommels, keertrommels en ondersteuningsrollen. Neem snel een kijkje.

Reacties zijn gesloten.