Lampen van HK Living

Voor mijn nieuwe woning had ik een totaal nieuw interieur nodig. Nou vind ik het erg leuk om de inrichting van het huis te doen. De meubels heb ik al overal vandaan getoverd en was alleen nog op zoek naar wat accessoires en een paar goede en mooie hanglampen. Op internet heb ik een beetje rondgezocht en kwam toen op de website van Wonen met lef. Hier hadden ze dus precies de accessoires en de lampen die ik zocht.

Industriële lampen

Op de site zag ik prachtige industriële lampen van HK Living. HK Living is een Nederlands merk met een groot assortiment industriële lampen. Het assortiment van HK Living bestaat uit een mooie selectie van eigentijdse en originele producten. Er zijn hanglampen, wandlampen en staande lampen. Alle producten hebben een stoere en wereldse uitstraling. Ik heb drie mooie hanglampen uitgezocht uit het assortiment van HK Living en kan niet wachten tot ze in mijn huis hangen.

Accessoires

Toen ik de lampen besteld had ging ik op zoek naar accessoires op de website van Wonen met lef. Het is een groot assortiment aan accessoires en de producten hebben een stoere uitstraling. Uiteindelijk heb ik kussens, een prachtige muursticker en een aantal kaarsen besteld. Ik heb niet alleen industriële lampen en accessoires op de site gevonden, maar ook vooral heel veel inspiratie.

 

 

Reacties zijn gesloten.