Kunst van schaduw

Het is alweer vandaag 19 april 2015 en we mogen zeggen dat de lente in Nederland echt begonnen is. Dit is ook terug te zien aan de uren zon die deze maand in ons land heeft geschenen, want dit is namelijk weer enorm veel geweest. Terwijl dit jaar enorm koud begonnen is, mogen we nu eindelijk concluderen dat de zon weer helemaal terug is en deze ons weer een prachtige tijd zal gaan geven. Echter is het wel belangrijk om de schaduw dichtbij te houden en hierbij kan ShadowArt u helpen.

Schaduw opzoeken wanneer nodig

ShadowArt zal ervoor zorgen dat u de schaduw kan opzoeken wanneer u deze nodig heeft. Het is namelijk wel een feit dat de Nederlanders een lichtere huidskleur hebben en hierdoor regelmatig zichzelf moeten insmeren met zonnebrand of de schaduw moeten opzoeken. Op deze manier zal hij er dan voor zorgen dat hij niet zal verbranden door te lange blootstelling aan de UV straling. ShadowArt zal door middel een mooi zonnezeil ervoor zorgen dat u schaduw creëert in uw eigen achtertuin.

Bekijk de modellen

Wilt u eens bekijken welke zonnezeilen u bij ShadowArt kunt kopen? Bezoek dan gauw hun website en bekijk de zonnezeil-modellen via hun website of maak een afspraak.

Reacties zijn gesloten.