Kom tot een oplossing

Zit u midden in een conflict en bent u op zoek naar een methode om op een prettige manier tot een oplossing komen? Dan is mediation wellicht de oplossing! Bij mediation gaat u samen met de tegenpartij op zoek naar een acceptabele oplossing voor beide partijen. Hierbij worden jullie ondersteunt door een ervaren mediator. Deze mediator kiest geen partij en is er om de beide partijen te begeleiden en dichter bij elkaar te brengen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een mediator in Emmen? Hiervoor kunt u terecht bij Eerst naar de mediator! 

Mediation

Mediation kent een aantal belangrijke voordelen. Allereerst kunt u door middel van mediation enorm veel tijd en geld besparen. Over het algemeen is het namelijk zo dat er binnen enkele weken een oplossing is en daarnaast zijn de kosten veel lager dan wanneer u een juridische procedure op moet starten. Bovendien kan het ook een hoop stress besparen.

Meer weten?

Wilt u graag meer te weten komen over mediation of zou u willen bekijken of er een mediator bij u in Lelystad beschikbaar is? Klik dan hier. Hier kunt u op uw gemak bekijken welke mediators er beschikbaar zijn bij u in de omgeving. Tevens vindt u op de website enorm veel informatie over mediation en de mogelijkheden ervan.

Reacties zijn gesloten.