Kamperen hoeft niet back to basics

Kamperen hoeft allang niet meer primitief te zijn. Alles is aanwezig, als u dat wenst. Denk aan verwarming, een eigen toilet, douche, wastafel en een eigen vaatwasser. Een goede camping biedt allang meer dan alleen een campingplaats. Een beetje vakantiepark heeft namelijk de mogelijkheid om alle sanitaire voorziening voor uzelf te hebben. Een camping met privé sanitair is ideaal om te genieten van het ultieme campinggevoel en toch gebruik te maken van een stukje luxe. Hoe schoon de toiletten misschien ook zijn, u deelt ze het liefst slechts met uw gezin. Op deze camping is het sanitair privé en wordt het alleen gebruikt door jullie gezinsleden. Een erg fijne oplossing waar u, zeker als gezin met kleine kinderen, heel veel plezier van heeft.

 

Luxe vijfsterrencamping

Er is op dit vakantiepark meer dan alleen privé sanitair. Zo zijn er luxe ingerichte accommodaties, voldoende verrassende activiteiten en een prachtige Limburgse omgeving. Zo is kamperen met onder andere de badkamer naast de deur, met verwarming het hele seizoen comfortabel genieten. Sporten, spelen en knutselen, voor de kinderen is er volop gelegenheid om naar hartenlust te spelen en te bewegen. Wat zullen die luxe opgemaakte bedden lekker liggen na een vermoeiende maar heerlijke dag. Vergeet voor de zwemkleding niet in te pakken, want er zijn fantastische recreatiemeren en een supergaaf subtropisch zwembad.

 

Maak een virtuele wandeling

Vanzelfsprekend wilt u graag eerst zelf een kijkje nemen op het park, alvorens u een hele vakantie gaat boeken. Wist u dat u hiervoor niet de deur uit hoeft? De Leistert biedt namelijk een virtuele rondleiding op de website. Bij vragen over de mogelijkheden of beschikbaarheid, neemt u gerust contact op met de medewerkers van de receptiebalie.

 

 

Reacties zijn gesloten.