Intensieve relatietherapie geeft een nieuwe impuls

Wilt u uw relatie nieuw leven inblazen? Crisissen oplossen? Of een realistisch beeld krijgen van uw relatie? Dit is allemaal mogelijk in een intensieve relatietherapie. In deze 3 dagen gaat u samen met 2 relatietherapeuten opzoek naar wie u bent, wat er nog uit de relatie gehaald kan worden en hoe de communicatie verloopt. Door deze en andere zaken helder te krijgen, krijgt u een overzicht van uw relatie en kunnen oplossingen gemakkelijk gevonden worden.

Hoe verloopt relatietherapie?

U gaat samen met uw partner voor 3 dagen naar een luxe hotel waar alles voor u wordt geregeld. Zo hoeft u nergens anders aan te denken, dan aan alle belangrijke zaken binnen de relatie en de relatietherapie. Samen met 2 therapeuten gaat u op zoek naar antwoorden op al uw vragen. Door antwoorden op deze vragen te vinden worden gewoontes binnen uw relatie duidelijk en kunnen deze gewoontes zo worden aangepast dat die een geheel nieuwe impuls geeft aan u relatie. De nieuwe impuls zal zorgen voor meer intimiteit en verdieping in uw relatie. Uw hoeft niet alleen in therapie te gaan als er iets mis is in uw relatie. Relatietherapie is ook geschikt voor mensen die een duidelijk beeld willen krijgen van hoe de relatie in elkaar steekt.

Afspraak maken

Op de website van Good Spirit vindt u alle contact gegevens. Via de knop ‘afspraak maken’ kunt u direct een afspraak maken om u en uw partner beter te leren kennen, zodat u meer van elkaar kunt houden als ooit tevoren.

Reacties zijn gesloten.