Hulp van MHA Advocaten

Zit u in een arbeidsconflict of heeft u een juridisch geschil op een ander gebied? Het is dan fijn om bijgestaan te worden door een advocaat. Bent u op zoek naar een advocaat Ede? Bij MHA Advocaten bent u aan het juiste adres. MHA Advocaten is gevestigd in Ede en kan u helpen bij uw geschil. MHA is gespecialiseerd in erg veel rechtsgebieden en daarom toegankelijk voor u.

Het team van MHA Advocaten

MHA Advocaten bestaat uit een team van gemotiveerde en betrokken advocaten die u graag willen helpen bij uw juridische geschil. Met al ruim 35 jaar ervaring kunnen zij u goed adviseren. MHA is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Voorbeelden zijn het arbeidsrecht, strafrecht, vreemdelingenrecht, letselschade, huurrecht, uitkeringen, consumentenrecht, verkeersrecht, personen- en familierecht en de Wet Schuldsanering. Bij MHA staat u altijd centraal en zij nemen graag de tijd om goed naar u te luisteren. Veel klanten komen in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand en u misschien ook.

De mogelijkheden bij MHA Advocaten

Wilt u weten wat MHA Advocaten voor u kan betekenen? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op en zij bespreken graag met u de mogelijkheden. MHA Advocaten Ede gaat samen met u op zoek naar een juiste en passende oplossing.

 

Reacties zijn gesloten.