Hulp van Joost Melis

Heeft u hulp nodig omdat uw bedrijf in financieel onrustig vaarwater verkeerd of omdat u nadenkt over uitbouw, groei en rendementsverbetering? Joost Melis staat voor u klaar. Joost Melis is een informal investor en kent vanuit zijn netwerk de weg naar geldschieters. Hij heeft al veel noodlijdende bedrijven bijgestaan als trouble shooter.

Informal investors

Informal investors zijn investeerders die eigen vermogen investeren in andere bedrijven. Een informal investor is in de meeste gevallen pas interessant als een bank of eigen vermogen geen oplossing meer biedt, bijvoorbeeld omdat het risico te groot is, het onderpand te klein is of omdat de ondernemer zelf te onervaren is. Informal investors durven wel risico te nemen maar zij verwachten daar dan ook wat voor terug. De meeste zijn zelf ondernemer of ondernemer geweest en hebben zoveel succes in het leven dat ze een flinke som geld als reserve hebben opgebouwd. Een deel daarvan investeren ze in andere bedrijven. Informal investors investeren vaak op buikgevoel en met het eigen geld maar dat maakt het niet minder zakelijk of professioneel. Meestal heb je te maken met een ondernemer die het klappen van de zweep kent.

Interesse

Heeft u interesse in Joost Melis? Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren over wat Joost Melis voor u kan betekenen. Op de site vindt u het contact formulier dat u in kunt vullen. Er wordt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

 

 

Reacties zijn gesloten.