Hulp van een mediator tijdens uw echtscheiding

Het is al vervelend genoeg als u en uw (ex) partner hebben besloten om te gaan scheiden. Voor de kinderen zou u alles het liefste zo goed mogelijk regelen. Maar als u op een vervelende manier uit elkaar bent gegaan kan het in de praktijk erg lastig zijn om elkaar onder ogen te komen en op een volwassen manier met elkaar om te gaan. Op dit moment is het lastig om elkaar wat te gunnen, wat er weer voor kan zorgen dat er ruzies ontstaan. Wilt u deze ellende graag voorkomen? Ga dan eens in gesprek met een mediator. HG-nus is een mediator in Arnhem en kan u helpen om de situatie zo goed mogelijk af te handelen.

Waar kunnen ze u bij helpen?

U vraagt zich wellicht af waar een mediator u zoal bij kan helpen. HG-nus is een praktijk dat onder andere gespecialiseerd is in familierecht en echtscheidingen. Ze kunnen u bijvoorbeeld helpen met een ouderschapsplan, de alimentatie etc. Ook kunt u samen met de mediator afspraken maken voor een scheidingsconvenant.

Contact

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder. Wilt u direct naar de site voor de contactgegevens? Klik dan op de volgende link: Mediation Arnhem.

Reacties zijn gesloten.