Hulp van een advocaat bij een juridisch geschil

Heeft u een juridisch geschil en komt u er samen niet uit? U kunt dan de hulp van een advocaat inschakelen. Bent u op zoek naar een advocaat Venlo en omgeving? Bij Van der Putt Advocaten bent u dan aan het juiste adres. Van der Putt Advocaten is gevestigd in Venray en kan u helpen bij alle geschillen in diverse rechtsgebieden.

Het kantoor

Van der Putt Advocaten is een full service advocatenkantoor met specialisaties in verschillende rechtsgebieden. U kunt hier terecht voor geschillen in het bestuursrecht, civielrecht of bijvoorbeeld bij aansprakelijkheid en letselschade. Van der Putt Advocaten bestaat uit een team van advocaten, die u graag bij uw geschil willen helpen. De advocaten hebben ieder specialisaties. U kunt bij Van der Putt terecht voor onder andere: beroepsziekten, geweldsmisdrijven, bedrijfsongevallen, medische fouten, schadeverzekering inzittenden en verkeersongevallen en nog voor veel meer.

De mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Van der Putt Advocaten en wilt u weten wat zij voor u kunnen betekenen? Ga naar de site voor meer informatie over de mogelijkheden. Wilt u liever even langs komen op kantoor? Ook dan is mogelijk. U kunt op vaste tijden langskomen voor het gratis spreekuur. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met Van der Putt Advocaten en zij helpen u verder.

 

Reacties zijn gesloten.