Houten shutters voor de keuken

Voor mijn nieuwe keuken was ik op zoek naar raamdecoratie. Iets dat veel sfeer geeft en makkelijk verstelbaar is. Toen hoorde ik van shutters en ben meteen gaan kijken op internet. Bij Droomshutters verkopen ze prachtige shutters van hout op maat. Shutters was precies wat ik zocht.

De shutters

Shutters zijn houten lamellen en met de hand verstelbaar. Bij Droomshutters verkopen ze de shutters in veel verschillende kleuren en maten. Het voordeel van shutters is dat ze opengeklapt of geschoven kunnen worden en zo een maximale lichtinval verkregen wordt. Toen ik de shutters van Droomshutters zag, was ik meteen verkocht. Ik heb op de site een inmeetafspraak gemaakt. Vervolgens kwam er een installateur langs met lammelmonsters om te kijken wat het best in mijn keuken past. Hij heeft de shutters ingemeten en ze werden al snel afgeleverd en geïnstalleerd.

Voordelen bij Droomshutters

Bij Droomshutters bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit shutters. De inmeetafspraak en de installatie van de shutters is gratis. Daarnaast heeft u drie jaar garantie op de shutters. Bent u nu ook benieuwd naar Droomshutters en de sfeervolle shutters? Ga dan eens naar de site en bekijk ze zelf. Droomshutters is ook telefonisch en via de mail goed bereikbaar.

 

Reacties zijn gesloten.