Houd ongedierte buiten met Deco Creations

De zomer brengt ontzettend veel leuke dingen met zich mee. Door het warme, aangename weer kunnen wij veel activiteiten buiten doen en dit is zeer gezellig. Dit betekent vaak dat u thuis de deuren naar de tuin open heeft staan, zodat u makkelijk heen en weer kunt lopen naar buiten en binnen. Dit zorgt er echter voor dat ook insecten en ander ongedierte naar binnen kunnen wandelen. Gelukkig zijn er vliegen gordijnen die deze insecten tegen kunnen houden.

Waar koop ik vliegen gordijnen?

Vliegen gordijnen koopt u bij Deco Creations. Dit bedrijf is hierin gespecialiseerd. Bij Deco Creations kunt u kiezen uit twee soorten vliegen gordijnen. Dit zijn ten eerste de vliegen gordijnen die standaard modellen zijn. Er is een ruim assortiment met veel verschillende soorten printen en motieven. Deze kunnen kant-en-klaar of als pakket worden geleverd. Het pakket in elkaar zetten is goedkoper en heel makkelijk. Ten tweede zijn er de gordijnen die u speciaal kunt laten maken. Zo kunt u een eigen print, motief of foto erop krijgen en zal het gordijn precies op maat worden. Ook deze kunnen kant-en-klaar of als pakket worden geleverd.

Nu bestellen

Ga naar de website om direct een standaard model of een op maat gemaakt vliegengordijn te bestellen. Boven de 100 euro betekent gratis verzendkosten. Kijk voor de rest van de informatie ook op de website.

Reacties zijn gesloten.