Het Zelfstandigen Krediet van Goed Lenen

Lenen kan heel erg handig zijn. Als u investeringen wilt doen, maar niet in staat bent om een bedrag in één keer te betalen, kunt u van een kredietleverancier lenen. Als u een koopwoning heeft en al 3 jaar lang een zelfstandige onderneming hebt en daarnaast een goed BKR heeft, dan is er een speciale lening voor uw beschikbaar als u deze gebruikt voor privé redenen. Deze lening wordt Het Zelfstandigen Krediet genoemd. Deze wordt aangeboden door Goed Lenen.

Goed Lenen en het krediet

Goed Lenen biedt verschillende vormen van het zelfstandigen krediet aan. Ten eerste een persoonlijke lening. De persoonlijke lening is een lening die een vaste looptijd heeft met een vaste rente. Hierbij mag u boetevrij aflossen. Een tweede vorm van de persoonlijke lening is die met woning voordeel. Deze heeft een scherp tarief waarbij u ook boetevrij mag aflossen. Handig voor bijvoorbeeld een verbouwing. Naast deze leningen bestaat er ook het doorlopende krediet. Deze heeft een variabele rente waarbij ook boetevrij afgelost mag worden. De looptijd wordt zelf bepaald. U betaalt alleen rente over het maandelijkse saldo.

Uw mogelijkheden

Als u benieuwd bent naar u mogelijkheden neem dan contact op met Goed Lenen. Dit kan via een aanvraagformulier of via het telefoonnummer. Beide vindt u op de website.

Reacties zijn gesloten.