Het ene bungalowpark is het andere niet

Natuurlijk betalen jullie alleen voor het allerbeste, zeker als het om de zomervakantie gaat. Een uitgebreide zoektocht naar het beste vakantiepark is dus niet zo vreemd. Op zoek naar een bungalowpark van Limburg? Wij kunnen recreatiepark De Leistert aanraden. Hier is de mix tussen actie en ontspanning optimaal, zodat het hele gezin met volle teugen kan genieten. Waar de een losgaat met sport en spel, pakt de ander zijn of haar boek erbij om deze eens helemaal uit te lezen.

 

Zoek de spanning op!

’s Morgens naar het zwembad, ’s middags op de skelter en vlak voor het diner nog eventjes de indoor speeljungle in. Het kan allemaal. Bij De Leistert heb je zo een hele dag vol activiteiten gevuld. Het is dus maar goed dat jullie iets langer blijven. Er is er volop actie met een ruime hoeveelheid sportactiviteiten waaruit je iedere dag kan kiezen. Of doe het gewoon lekker allemaal. Om daarna weer te relaxen in jullie luxe accommodatie.

 

Kom helemaal tot rust

Neem de tijd om dat boek uit te lezen, om te zonnen of gewoon om van je af te turen. Vakantie hoort ontspannen te zijn. Omdat de kinderen zich op recreatiepark De Leistert zichzelf prima kunnen vermaken, heb jij hier de tijd voor.

Trek er samen op uit

Neem ook zeker de tijd om de nabije omgeving van het recreatiepark te ontdekken. Deze locatie is namelijk ontzettend mooi en zeker de moeite waard. Jouw gehuurde bungalow bevindt zich namelijk tussen de steden Roermond, Venlo en Weert.  Een geweldige omgeving! Vlakbij de Maas. Via de heerlijke fiets- en wandelpaden kom je vanzelf bij musea als het openluchtmuseum Eynderhoof of het Limburgs Museum. Shoppen kan bij Designeroutlet Roermond of op de Maasboulevard. Pak direct eens een lekker terrasje in deze leuke stad.

Reacties zijn gesloten.