Het beste pannenkoekenhuis in Beekbergen

Heeft uw kind zin in pannenkoeken maar heeft u even geen zin om deze zelf te bakken? Ga dan naar Brams Pannenkoekenhuis. Hier bent u aan het juiste adres voor de meest heerlijke pannenkoeken. Behalve overheerlijke pannenkoeken kunt u hier ook terecht voor andere lekkere maaltijden. 

Kinderfeestje

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en bent u nog op zoek naar een leuke manier om dit te vieren samen met zijn of haar vriendjes? Denk dan ook aan Brams Pannenkoekenhuis. Naast het eten van pannenkoeken en andere gerechten kunt u hier namelijk ook voor een kinderfeestje terecht. Voor de kinderen die geen pannenkoeken lusten serveren zij ook andere gerechten zoals pizza’s en patat. Zij hebben voor ieder wat wils. Voor of na het eten kunt u gaan midgetgolfen op de midgetgolfbaan die vlakbij het pannenkoekenhuis ligt. Daarnaast kunt u hier ook nog allerlei andere spellen spelen. Kortom, hier kunt u terecht voor een compleet en geslaagd kinderfeestje.

Meer informatie

Dus bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Apeldoorn of in de omgeving van Apeldoorn? Ga dan naar Brams Pannenkoekenhuis. Op de website van het bedrijf vindt u meer informatie over het restaurant, het menu en de mogelijkheden om een kinderpartijtje te organiseren.

Reacties zijn gesloten.