Heeft u al een refractometer?

Bij een bedrijf of organisatie is het van groot belang dat alles onder controle is. Dit kan over heel veel verschillende dingen gaan. Denk bijvoorbeeld aan administratie, veiligheid en hygiene. Deze laatste twee dingen zijn met de producten van Gullimex heel makkelijk onder controle te houden. Zeker wanneer het gaat om voedsel. Er zijn namelijk vele meters die hardheid, suikerwaarde en temperatuur van uw voedsel kunnen meten. Bijvoorbeeld een refractometer.

Kies Gullimex

Naast dat gezondheid, hygiene en veiligheid heel erg prettig is voor u, uw werknemers en zeker uw gasten, is het ook nog eens verplicht. Er zijn veel regels en wetten in Europa die ervoor zorgen dat uw werkomstandigheden en datgene wat u verkoopt veilig en gezond zijn. Zeker wanneer u in de voedselindustrie werkt. Daarom heeft elk bedrijf de producten van Gullimex nodig. U controleert de temperatuur, suikerwaarde, hygiene en hardheid van alles in en rondom uw keuken. Dit is van groot belang.

Nu kopen

Alle producten, apparaten en systemen die Gullimex aanbiedt vindt u op de website van Gullimex. Naast dat dit vele producten zijn voor de voedsel industrie, vindt u hier ook producten voor andere sectoren. Wie weet is er van alles te vinden waardoor ook uw bedrijf zal verbeteren. Kijk daarom snel op de website.

Reacties zijn gesloten.