Glamourous kamperen op de Glamping in Brabant

Je stapt uit je luxe opgemaakt bed, de ingerichte keuken in. Je maakt een ontbijt op een gasfornuis met spullen uit je eigen koelkast. Dan ga je lekker aan het water zitten, op je eigen terras. Het klinkt niet als kamperen. Toch is het zo, op de glamping in Brabant.  Hier staan de luxe ingerichte tenten, lodges of tipi’s al voor je klaar. Zo hoef je alleen je koffer maar uit te pakken en te gaan bedenken wat jullie verder eens gaan doen vandaag. Er zijn namelijk tal van activiteiten op recreatiepark TerSpegelt. Zowel sportievelingen, creatievelingen en luie vakantievierders vermaken zich hier prima. Ook uw pubers hoeven zich geen moment te vervelen. Zij kunnen lekker chillen in de hangout, een pijltje gooien in La Cantina of losgaan in het après ski café.

Luxe kamperen én luxe faciliteiten

Bij Glamourous camping neem je natuurlijk ook geen eigen boodschappen mee. Gelukkig zijn er bij TerSpegelt luxe faciliteiten en horeca. Bij Camping TerSpegelt is er een volledige supermarkt waar u al uw boodschappen kunt doen. En weet u wat zo ideaal is? Die supermarkt zit op het vakantiepark, dus altijd om de hoek van uw luxe accommodatie. Misschien wilt u deze hele vakantie geen pan aanraken. Bij deze glamping in Brabant zijn er genoeg horecagelegenheden om de hele vakantie gevarieerd te kunnen eten. Ga een vorkje prikken bij restaurant De Keizer of lekker snacken bij LekkerMakkelijk of Lekkersnacken. Kleding kunt u gemakkelijk wassen bij de eigen wasserette op het park. Op die manier hoeft u zich nergens druk om te maken wanneer u TerSpegelt bezoekt.

 

Neem een virtueel kijkje

De luxe van deze glamping in Brabant wilt u natuurlijk graag eerst met eigen ogen zien. Op de website maakt u gemakkelijk een virtuele wandeling of neemt u een kijkje in het fotoalbum. Op de hoogte blijven van de nieuwtjes? TerSpegelt heeft een eigen magazine! Genoeg manieren om een goede indruk op te doen dus.

 

Reacties zijn gesloten.