Geweldscommunicatie trainen

Met elkaar praten lijkt altijd zo makkelijk, maar het tegendeel is waar. Goede communicatie is zeer lastig. Zo moet je elkaar eigenlijk heel goed kennen voordat je goed met elkaar kunt communiceren. Daarom krijgen veel mensen zo nu en dan een conflict. Dit kan zijn op de basisschool, middelbare school, bij je bijbaantje of op je werk. Het maakt niet uit waar, want overal vindt je verschillende mensen met verschillende normen en waarden. Om jezelf beter te leren communiceren met verschillende type mensen kun je een cursus of training volgen bij Vine Coaching. 

Vine Coaching

Bij Vine Coaching kun je kiezen voor verschillende soorten trainingen. Dit kan een training zijn over conflictcommunicatie, verbindende communicatie, maar ook geweldscommunicatie. Elke benadering is compleet anders en daarom is het van belang dat je hiermee leert omgaan. Het geeft jezelf een bepaalde rust, omdat je zelf leert reflecteren op zowel jezelf als anderen. Je kunt andere mensen niet veranderen, maar jezelf wel. En dat kan jezelf een enorme innerlijke rust geven en dat is toch wat iedereen wilt?

Training

Wil je meedoen aan de training verbindende communicatie? Neem dan gauw contact op met Vine Coaching of bekijk de website.

Reacties zijn gesloten.