Geweldige tour voor zakenpartners

Op zoek naar een taxibedrijf die ervoor kan zorgen dat uw zakelijke partner vanuit een buitenland een onvergetelijke trip krijgt? Dan zit u bij de specialist Transpro aan hetjuiste adres! Dit taxibedrijf heeft namelijk ons geholpen toen wij 2 zakenpartners vanuit de Verenigde Staten hebben laten overvliegen om te laten zien hoe wij hier in Nederland werkten voor hun bedrijf. Echter hebben wij naast de werkzaamheden van ons bedrijf ook een stuk Nederland aan onze collega’s laten zien. Dit hebben wij hun laten zien door middel van een sight seeing tour!

Om nooit te vergeten

Zelf zijn we samen met de 2 collega’s uit de Verenigde Staten meegegaan tijdens de sight seeing tour en hebben wij genoten van de lach die de 2 Amerikanen hadden. Zij genoten enorm van alles wat Amsterdam te bieden heeft en zij vinden Nederland een stuk mooier dan zij in eerste instantie dachten. Zij dachten dat wij Nederlanders nog op klompen zouden lopen, maar deze meing is tijdens de sight seeing tour helemaal weggenomen. Al het prachtige is tijdens deze tour aan bod gekomen.

Ook een sight seeing tour?

Wilt u ook een sight seeing tour laten regelen door de specialist Transpro? Surf dan naar de website van de specialist of klik op de volgende link: airport transfer Amsterdam.

Reacties zijn gesloten.