Geschiedenis van E sigaret Liquid

De elektronische sigaret is tegenwoordig een bekend product. Het helpt u om te stoppen met roken of om gezonder te roken. Dit gebeurt allemaal zonder alle nadelen van het roken van een normale sigaret. Naast de gezondheid is dit bijvoorbeeld te stank. De E sigaret liquid is dus een vooruitgang op het gebied van sigaretten, maar hoe begon dit fenomeen eigenlijk?

Van toen naar nu

Sinds 1960 zijn uitvinders druk bezig met het ontwerpen en produceren van de elektronische sigaretten. In 1963 werd de eerste sigaret gepatenteerd door Helbert Gilbert. Deze sigaret is echter nooit in commerciƫle verkoop beland, ondanks de interesse van verschillende bedrijven. Het ontwerpen van nieuwe elektronische sigaretten is toen wel doorgezet door verschillende personen. In 2003 kwam de eerste elektronische sigaret in de verkoop, geproduceerd door Hon Lik. Nederland begon er toen toch niet aan door teveel twijfels over onder andere de veiligheid van het product. De eerste elektronische sigaretten leken op balpennen. Dat is later snel veranderd: het begon meer op een normale sigaret te lijken. In 2010 kwam er een speciale batterij op de markt. Door deze batterij werd het elektronische roken veel aangenamer en dus populairder. Na nog een aantal aanpassingen en verbeteringen werd de E sigaret naar het niveau van nu getild.

E liquids kopen

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u E liquids kopen? Ga dan naar de website van E-rookplein. U vindt hier alles wat u nodig heeft voor het elektronische roken.

Reacties zijn gesloten.