Gebruikte lichtmetalen velgen? Gewoon bieden!

Lichtmetalen velgen. Het klinkt misschien wat duur, maar dat hoeft het zeker niet te zijn. Biedt bijvoorbeeld mee op de gebruikte lichtmetalen velgen in het assortiment van VelgenGigant. Op deze veilingsite vindt u lichtmetalen velgen van verschillende merken, groottes en modellen. Het assortiment bij VelgenGigant verandert continu en dus is er altijd een kans dat uw gewenste velgen zijn toegevoegd. Zijn de gebruikte lichtmetalen velgen er vandaag niet? Dan is het aan te raden later nog eens te kijken. De kans is groot dat uw gebruikte lichtmetalen velgen wel beschikbaar zijn.

 

Welke gebruikte lichtmetalen velg kies jij?

Het is goed om vooraf te bedenken aan welke specificaties uw gebruikte lichtmetalen velgen moeten voldoen. Hierbij valt te denken aan de maat (in inches) van de velg, de steek van de gebruikte lichtmetalen velgen. Ook het seizoen van de band, het merk en de maat van de band zijn van belang bij de aanschaf van een tweedehands velg. Zorg ook dat u weet welke profieldiepte de banden hebben. Wanneer u weet welke specificaties uw banden hebben, dan weet u welke velg u moet hebben. Alle velgen van VelgenGigant zijn origineel en gebruikt. Door te bieden bepaalt u zelf welk budget u voor de banden vrijmaakt en wat u de velgen waard vindt. VelgenGigant brengt geen veilingkosten in rekening, u betaalt dus slechts het bedrag dat u zelf heeft geboden.

Bied mee bij Velgengigant

Het aanbod gebruikte lichtmetalen velgen bij VelgenGigant verandert voortdurend. Dit komt doordat de velgen worden verkocht op basis van veilingen. Deze veiling staat slechts een bepaalde periode online. U kunt precies zien hoeveel tijd u nog heeft om kans te maken op de gebruikte lichtmetalen velgen. Om mee te bieden maakt u een account aan en kunt u direct een bod uitbrengen. Wanneer u de veiling gewonnen heeft, betaalt u gemakkelijk online en kiest u ervoor om de bestelling op te halen of te bezorgen. Let wel op, zonder factuur kunnen de gebruikte lichtmetalen velgen niet worden geleverd. Het is dus zaak de factuur bij de hand te houden.

 

Reacties zijn gesloten.